ANTI HOOFDPIJN MASSAGE

foto Anti hoofdpijn massage bij Vreeling massage

Hoofdpijn
Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben regelmatig met hoofdpijn te kampen. Het gebruik van paracetamol (drugs) en andere vaak vaak zwaardere medicijnen is schrikbarend hoog evenals het percentage dat verslaafd raakt aan deze medicijnen.

Anti hoofdpijn massage

is bedoeld voor mensen met matige tot ernstige  hoofdpijnklachten die willen onderzoeken of ze via een andere weg dan medicijnen (of vermindering van medicijnen) hun hoofdpijnklachten kunnen verminderen of er zelfs helemaal van af kunnen komen. Bij onze anti-hoofdpijnmassage passen we technieken van de Vreeling deep tissue massage toe. Deze technieken zijn uitermate effectief en er zijn zeer goede resultaten behaald.

Migraine

Ook voor mensen met (zware) migraine kunnen we een uitkomst bieden. Hoewel migraine geen gevolg is van het disfunctioneren van het spierapparaat, waardoor het tevens niet wetenschappelijk bewijsbaar is dat onze anti hoofdpijn massage bij migraine werkt, kunnen we met zekerheid stellen dat we al veel mensen met migraine geholpen hebben met soms verbluffende resultaten. Dat hebben we ook gezien bij een behandeling  met Cranio Sacraal Massage. Daarom adviseren we vaak een combinatie van Anti hoofdpijn massage met Cranio Sacraal Massage aan. Dat is echter niet op iedereen van toepassing. Overleg dit met je masseur.

(Bij)holte ontstekingen
Pijn in de holtes en bijholtes is utistekend te verminderen de Anti hoofdpijn massage. Vermeld duidelijk aan de masseur waar u voor komt.

Anti aging
Een onverwacht bij-effect is dat deze massage een positieve uitwerking heeft als cosmetisch effect. Dit is onderkend door het Anbos Instituut (de overkoepelende organisatie voor schoonheidsspecialisten in Nederland) waar Pim Vree jarenlang deze technieken onder de naam anti aging massage heeft gedoceerd.

Boek nu