Vacature masseur (m/v)                                                                                                            geplaatst op 2 september 2019

Per 1 oktober komt bij Vreeling Massage de vacature van masseur vrij. Onze massagepraktijk onderscheidt zich doordat bijna alle massages deep tissues zijn, met en zonder tussenstof, volgens de unieke Vreeling methode.

De sfeer bij ons is menselijk èn zakelijk. Als ZZP-er krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je hoeft hier geen lopende band werk te doen. Werken in vast loondienstverband is bespreekbaar.

Wij vragen van jou ruime ervaring als ontspanningsmasseur en de bereidheid intern de Vreeling technieken te leren: Module 1, module 2, Vreeling anti hoofdpijn en anti RSI. Op www.vreelingdeeptissuemassage.nl vindt je alle informatie over de opleidingen.

Is je belangstelling gewekt? Laat het ons dan weten en mail naar info@vreelingmassage.nl.

Door |2019-09-03T07:40:35+02:00september 2nd, 2019|Uncategorized|0 Reacties

ZOMER

Met de zomer voor de deur krijgen we meteen de vakantiekriebels. Veelal wordt voor het een vakantie in het buitenland gekozen, maar door het afgelopen aanhoudende prachtige zomerweer besluiten steeds meer mensen om in ons prachtige landje te verblijven. De zomervakantie is voor een groot deel van ons de beloning voor een jaar hard werken. Deze calvinistische gedachtegang doordrenkt nog altijd deels onze samenleving. Volgens de RET therapie veroorzaakt de gedachte: ‘Ohhh wat heb ik hard gewerkt, ik verdien nu echt …’, het gevoel van heel moe te zijn. Dit heeft op haar beurt tot gevolg dat een deel van ons instort op de eerste dag van de vakantie. Zeker als die eerste dag direct volgt op de laatste werkdag. Dat is dus niet gevolg van de ware vermoeidheid maar van de ingebeelde vermoeidheid. Daarnaast zijn er natuurlijk mensen die werkelijk (over)vermoeid zijn; mensen bij wie de draaglast de draagkracht overschreden heeft. Hoe dan ook, een verstandig mens neemt eerste enkele dagen rust voor zich in de vakantiestress te werpen. Een nog verstandiger mens – lees: een WIJS mens – neemt in die  rustdagen een heerlijke ontspannende massage en degene die helemaal vastzit neemt een Vreeling massage, die de spieren effectief losmaakt en ontspannend werkt.

Het gehele Losjes-team (Sandra, Stan, Rob, Wiesje, Sanne en Pim) wenst je een heerlijke ontspannen zomer!

Door |2018-07-06T11:42:28+02:00juli 6th, 2018|Uncategorized|0 Reacties

Prettige feestdagen

Prettige feestdagen,

Rond de kerst zien we zien we naast onze vaste klanten vaak klanten die nog niet eerder geweest zijn.
Voor veel van hen is het een cadeautje in de vorm van een massagecadeaubon.

Niet zelden laat degene die de cadeaubon koopt ons weten dat het voor de partner is en ‘dat die er ook wel aan toe is’.
Wat een lief gebaar is dat en wat een welkom cadeau want die partners zijn er ook vaak echt aan toe.
Vastzittende schouders, pijnlijke onderruggen, diepe wallen onder de ogen… alles gaat onder onze handen voorbij en wij verlichten de last.
Alleen aan de wallen kunnen we niet rechtstreeks iets doen, maar het schijnt dat die na een massage ook ietwat weggetrokken zijn.
Dat zullen de partners vast zeer op prijs stellen!

Overigens, over hun partners gesproken, die zijn ook niet gek, want die zien we juist in de eerste en tweede week van het nieuwe jaar opvallend vaak in onze massagewinkel. ‘Even bijkomen van al die kerst- en jaarwisselingsstress’ luidt hun slogan en gelijk hebben ze.

Wij wensen u hele fijne en ontspannen feestdagen.

Losjes Massage

Door |2017-12-12T16:42:11+01:00december 5th, 2017|Uncategorized|0 Reacties
Ga naar de bovenkant