ONTSPANNINGS MASSAGE

ontspannings massage bij Losjes massage Utrecht

Ontspanningsmassage

is – het woord zegt het al – pure ontspanning.
De massage bestaat uit louter zachte aanrakingen en voelt weldadig aan.
Er mag dus geen pijn gevoeld worden bij ontspanningsmassage in tegenoverstelling tot de diepere massages zoals Vreeling Exposure en Vreeling deep tissue.

Ontspanningsmassage – de technieken
De masseur maakt hier overwegend gebruik van effleurages (lange strijkingen), zachte knedingen en zachte trillingen. Er wordt rijkelijk gewerkt met door ons zelf samen gestelde heerlijk geurende massage-oliën. In onze massage-olie zit geen enkele chemische toevoeging! De tafel wordt van onderaf verwarmd en u wordt bedekt met zachte handdoeken of fleece dekens, welke een must zijn voor een heerlijke warme ontspanningsmassage. Bent u koudbloedig vraag dan gerust om meer handdoeken, bent u warmbloedig dan mag het ook zonder en ook de tafelverwarming kan lager gezet worden. Geef dat gerust aan bij de masseur want ook hij/zij wenst dat het u aan niets ontbreekt tijdens een ontspanningsmassage.

Ontspanningsmassage – voor wie?
Heeft u een zware periode achter de rug? Fysiek? Mentaal-emotioneel? Of beide? Dan is deze ontspanningsmassage iets voor u. Of houdt u gewoon van zachte massage in plaats van stevige massage? Ook dan is deze massage geschikt voor u.

Een ontspanningsmassage is te bestellen vanaf 30 minuten tot maar liefst 90 minuten. Bespreek vooraf welke lichaamsdelen u gemasseerd wilt hebben. Hoofd, voeten, armen, schouders, benen,buik, handen, rug, nek? U zegt het maar. En wilt u de bijvoorbeeld de schouders extra lang? U zegt het maar. Want met uw medewerking kunnen we geven wat u wenst: een ontspanningsmassage op maat!

Ontspanningsmassage – de verdieping
Wanneer het lichaam zich werkelijk ontspant, zal ook de geest zich ontspannen. En andersom. Dit gevoel zijn vele mensen kwijt geraakt. Maar wees gerust, het is er nog, ergens diep van binnen en wij helpen u daar weer contact mee te maken. Dat is de verdieping van ontspanningsmassage. Dat betekent dat deze massage u ook uitstekend  kan ondersteunen als u momenteel een moeilijke tijd ondergaat of tijdens een psychotherapietraject. Ontspanningsmassage vergroot het innerlijke gevoel van veiligheid, het gevoel van ‘gewenst te zijn’, en vergroot daarmee het gevoel van zelfvertrouwen. Niet voor niets is zachte aanraking bij baby’s en kinderen onontbeerlijk.
Ook voor mensen die wel spierpijnen hebben kan de zachte aanraking de spieren doen ontspannen. Velen denken dat ze dan een stevige massage nodig hebben. Maar dat is heel persoonlijk. De ene mens reageert goed op stevige, de ander op zachte massage. Zachte massage kan namelijk heel effectief zijn.

Boek nu