RSI MASSAGE

foto rsi massage bij Vreeling massage utrecht

RSI-Massage

pretendeert niet dat wij het kunnen genezen, want tot nu toe is de medische wetenschap van mening dat het ongeneeslijk is. Het is een ernstige ziekte. Wanneer je iemand kent met RSI dan weet je waar we over spreken. Soms is een kopje thee optillen niet meer mogelijk.
Heb je eenmaal RSI dan zal je dat je hele leven blijven houden.

Gelukkig zijn er wel hulpmiddelen die de klachten kunnen verminderen, zoals ergonomische hulpmiddelen, lichaamsoefeningen en massage.
Hierdoor kunnen RSI patiënten na verloop van tijd weer voorzichtig het werk hervatten. Maar vrijwel niemand haalt weer het niveau van voor de RSI.
Voordat RSI geconstateerd wordt is er eerst meestal sprake van RSI-achtige klachten. Tintelingen, pijn, uitstraling van de nek naar schouders en van de schouders naar de armen. Op dat moment is het nog niet te laat. Kom dan naar ons en vraag een RSI-Massage.

Hierbij wordt je nek, schouders, ellebogen, polsen en handen gemasseerd op een diepe wijze. Het bijzondere van de RSI-Massage is dat er ook rek op de gewrichten gezet wordt. De gewrichten worden bij deze Massage als het ware uit elkaar getrokken!
Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor de zenuwbanen, de spieren, de bloedvaten, etc.
En dat is essentieel bij de behandeling van deze klachten. In combinatie met  oefentherapie van de fysiotherapeut kan RSI voorkomen worden.

Volg je bij ons RSI-Massage? Vertel het dan alsjeblieft ook aan je fysiotherapeut, want nog te weinig van hen weten van onze methode af, simpelweg omdat zij dat niet geleerd krijgen op hun opleiding.

Boek nu